Voorbereidingen Grelly 2022 (Deel1)

Aan het einde van de zomer hebben we opnieuw een evenement van Grelly Cycling op het programma staan, dit jaar genoemd GG22. In dit eerste deel neem ik jullie terug naar afgelopen jaar toen we van start gingen als complete Bikepacks noobs.

Lees meer »

Ride Togheter, Train Apart

Samen trainen is niet altijd even makkelijk, je bent niet altijd van het zelfde niveau als je kameraden waardoor de ene vaak moet wachten op de anderen of je heb verschillende doelen waardoor je trainingen er nu eenmaal anders uitzien. Gelukkig hoeft dat niet te betekenen dat je niet meer samen kan gaan fietsen.

Lees meer »

Yuzzu Dwars door het Hageland

Na een Corona besmetting van ons papa tijdens Yuzzy Hasbaye en daarna eentje van mezelf tijdens de Abdijentocht konden we eindelijk nog eens samen van start gaan in het Hageland! Lees het verslag van de tocht onder de foto.

Lees meer »

Michelin power gravel 47mm

De Checkpoint heeft met 45mm meer dan genoeg clearance voor de meeste gravelbanden op de markt, met wat goede wil passen er ook iets bredere banden in. Nadat de Michelin Power Gravel banden 2 maanden in de kast hadden gelegen was het na enkele droge weken tijd om te kijken of breder ook echt beter is.

Lees meer »

New Bike Day

Eindelijk is het zover! Mijn nieuwe gravel fiets. Hierbij presenteer ik jullie de Cannondale Topstone Lefty, voor als het net iets meer mag zijn.

Lees meer »

Yuzzu Abdijentocht

Na een Corona besmetting rustig de draad terug op gepikt met een tochtje dicht bij huis, de yuzzu abdijentocht is over mijn home Groads maar het is altijd leuk iemand anders zijn combinaties uit eigen streek eens te rijden. Mijn papa was het slachtoffer van dienst en mocht na een lekkere koffie mee op ontdekking. 

Lees meer »